Albani Paaske Bryg

Godt Bryg serien hylder den stolte danske ølbrygningstradition fra 34 lokale bryggerier, det ældste blev grundlagt i 1832. ”Godt Bryg” brugte man til at beskrive de bedste øl, og de opskrifter har vi ladet os inspirere af. Brygget med gode råvarer, og samme håndværksmæssige stolthed som dengang, tilført det vi har lært om ølbrygning siden. Glæd dig til at smage denne livlige gyldne påske Bock, der med sin friskhed og fylde komplimenter påskefrokosten.

Albani Bryggeriet

Grundlagt af en af vores største brygmestre Theodor Ludvig Schiøtz var en af sin tids mest visionære brygmestre. For ham var naturen og øl-brygning guddommeligt i sig selv. Han grundlagde Albani i Odense i 1859. Et bryggeri af imponerende dimensioner med dybe kældre, masser af lagerplads og nem adgang til is og vand fra åen. Herfra høstede man is om vinteren, der kunne holde kældrene kølige til langt hen på året. Schiøtz var en sublim brygger, men også et idealistisk menneske. F.eks. gav han lige løn for lige arbejde til mænd og kvinder. Alle ansatte var forsikrede og så var han kendt for sine tafler. Her blev god mad parret med nøje udvalgte øltyper. Albani har gennem tiden taget aktiv del i livet i Odense. Har bl.a. anlagt ’Fruens Bøge’, historien fortæller at Schiøtz selv plantede træerne. Albani har været en del af krostuer, spisestuer, beverdinger og andre fine steder siden 1859. Her blev god mad parret med nøje udvalgte øltyper. Måske en øl af samme type som 1859.

Albani Paaske Bryg

UDSEENDE: Blankfiltreret og ravgylden med hvidt skum. DUFT: Let maltet med en snert af ”noble” humlearomer. SMAG: Dominerende maltsmag med forfriskende bitterhed. MUNDFYLDE: Fyldig, men dog stadig let drikkelig. FOOD MATCH: Går fantastisk til det danske smørebrødsbord og generelt forårets lette kødretter. HELHED: Gylden Lagerøl med god fylde og smag. Servér øllen ved 5-10 °C.

Aroma

Maltet Humlet

Serveringstemp.

16°

Farve

Lys Mørk

Smag

Sød Bitter

Drikkelig

Frisk Fyldig

Mad

Lette retter Tunge retter
Alk. 5.1%
Bitterhed IBU 18
Farve EBC 17

Malte: Pilsnermalt, Münchnermalt og karamelmalt
Humler: Perle [DE]

Hvor gammel er du?

Dette website henvender sig kun til personer over 18 år.


I henhold til de danske markedsføringsregler for øl og andre alkoholholdige produkter, er markedsføring overfor børn og unge under 18 år ikke tilladt.